نویسنده = %D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1 %D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF %D8%B9%D9%84%DB%8C %DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C
مقایسه منابع مختلف اسیدهای چرب امگا -3 جهت غنی سازی تخم مرغ

دوره 60، شماره 1، اردیبهشت 1384

مهندس سید علی میرقلنج؛ دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر محسن برزگر؛ دکتر محمد علی کمالی


بررسی اثرات سویه و تغذیه بر روی رشد قلب و ریه در جوجه های لاین گوشتی آرین و ارتباط آن با عارضه آسیت

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382

دکتر اردشیر محیط؛ دکتر سید مهدی میر سلیمی؛ دکتر محمد علی کمالی؛ دکتر محمد امیر کریمی ترشیزی؛ دکتر شعبان رحیمی