نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله‌های ماهی کپور نقره‌ای فرآوری شده با نمک و نیسین

دوره 65، شماره 3، مهر 1389

نسرین چوبکار؛ افشین آخوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ علی ملکشاهی؛ غزال نعمتی؛ راضیه پرتوی


تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 113-115

علیرضا صفاریان؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده بستی؛ علیرضا باهنر؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ نگین نوری