نویسنده = %D8%A7%D9%81%D8%B4%DB%8C%D9%86 %D8%A2%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87
تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 145-153

10.22059/jvr.2022.337641.3231

مهدیه رئوفی اصل صوفیانی؛ نگین نوری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ حامد اهری؛ محمد رضا خانی


مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333

10.22059/jvr.2021.316282.3127

سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی


مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت‌شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 366-370

10.22059/jvr.2020.239180.2681

بهادر حاجی محمدی؛ کمند فتاحی؛ زهره کاویانی یکتا؛ جواد صادقی نژاد؛ حسن مروتی؛ افشین آخوندزاده بستی


اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویهی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‌جی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 474-483

10.22059/jvr.2019.236679.2655

محبوبه باقری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ لادن منصوری نژند


اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 41-47

10.22059/jvr.2016.57399

مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی


به کارگیری 3 روش متفاوت استخراج DNA برای آنالیز بقایای ژنومی DNA در روغن خام و تصفیه شده سویا

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 83-89

10.22059/jvr.2016.57403

غزال نعمتی؛ ابوالفضل کامکار؛ بریجیت اکرت؛ افشین آخوندزاده؛ نگین نوری؛ ایرج اشرافی؛ پرویز شایان


بررسی گونه‌های ویبریو‌ ‌در میگو‌های پرورشی (‌Paeneus indicus) و دریایی ‌(‌Paeneus semisulcatus) صید شده در استان بوشهر

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 307-310

افشین آخوندزادهبستی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ علی میثاقی؛ مهدی سلطانی؛ حسین اسماعیلی