نویسنده = اشکان جبلی جوان
بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 79، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 71-80

10.22059/jvr.2024.362969.3389

حسین آرش؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ آزاده سلیمی


تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 233-240

10.22059/jvr.2013.35027

اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت