نویسنده = %D8%AD%D8%B3%D9%86 %DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85%DB%8C
تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن

دوره 77، شماره 3، مهر 1401، صفحه 145-153

10.22059/jvr.2022.337641.3231

مهدیه رئوفی اصل صوفیانی؛ نگین نوری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ حامد اهری؛ محمد رضا خانی


مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333

10.22059/jvr.2021.316282.3127

سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی


اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46

10.22059/jvr.2018.257509.2794

نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی


اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویهی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‌جی

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 474-483

10.22059/jvr.2019.236679.2655

محبوبه باقری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ لادن منصوری نژند


مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی

دوره 74، شماره 3، مهر 1398، صفحه 370-378

10.22059/jvr.2018.244342.2715

شیرین حسن؛ علی خنجری؛ محمد کاظم کوهی؛ حسن گندمی نصر آبادی؛ نسیم شاویسی


اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 41-47

10.22059/jvr.2016.57399

مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی


بررسی شیوع و شدت آلودگی به کیست هیداتیک در گاومیشهای کشتارشده ‌کشتارگاه شهر ارومیه

دوره 64، شماره 3، مهر 1388

افشین آخوندزاده بستی؛ نوردهر رکنی؛ بهادر حاجی محمدی؛ سیدشمس الدین اطهاری؛ علی میثاقی؛ حسن گندمی نصرآبادی