نویسنده = %D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85 %D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84%DB%8C %D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%DB%8C
اثرات گنجاندن سطوح مختلف پربیوتیک ایمنووال و پروبیوتیک پریمالاک بر شاخصههای رشد، بازماندگی، ترکیب بدن و فاکتورهای خونی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 45-53

10.22059/jvr.2019.234036.2631

حسین پناهی صاحبی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی طاهری میرقائد؛ عباس براری؛ ماشاالله کاویانپور


تأثیر تغذیه با آرد باقلا ‌(Vicia faba)‌ بر سطح سرمی لیپیدها و عملکرد کبد در فیل ماهی پرورشی ‌(Huso huso)‌

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 39-46

10.22059/jvr.2015.52967

سمیه سلطان زاده؛ حسین اورجی؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ خسرو جانی خلیلی