کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D9%84%D8%A7%DA%98%D9%86
اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381

دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی


ارزیابی بالینی اثرات کیتین و کیتوزان بر التیام زخمهای باز اندامهای حرکتی در اسب

دوره 56، شماره 2، مرداد 1380

دکتر سید مهدی قمصری؛ دکتر محمد مهدی دهقان؛ دکتر علی رسولی؛ دکتر ایرج نوروزیان