کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF %DA%86%D8%B1%D8%A8
اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128

10.22059/jvr.2018.206252.2469

داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی


مقایسه نسبت اسیدهای چرب اٌمگا–6 و اٌمگا–3 در شیر گاوهای دو سیستم صنعتی و سنتی ایران

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 383-388

10.22059/jvr.2013.35962

سلمان میار عباس کیانی؛ علی کیانی؛ نوشین ندائی؛ سهیل اسکندری