کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%88%DB%8C%D8%B4%D9%86 %D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر زمان نگهداری سوسیس تازه بوقلمون با بسته بندی معمولی در دمای یخچالی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 323-333

10.22059/jvr.2021.316282.3127

سمیرا فیاض فر؛ علی خنجری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ فاطمه غلامی؛ نجمه مقیمی


اثر عصاره اتانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی مرحله تومونت و ترونت ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیس در ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 205-214

10.22059/jvr.2019.283809.2946

هومن رحمتی هولاسو؛ مهساسادات جوادی موسوی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سید سعید میرزرگر؛ علی طاهری میرقائد


تعیین حداقل علظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری‌های استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیاکلی

دوره 60، شماره 2، مرداد 1384

دکتر تقی زهرایی صالحی؛ دکتر مهدی وجگانی؛ دکتر منصور بیات؛ دکتر حسن ترشیزی؛ افشین آخوندزاده