کلیدواژه‌ها = %D9%84%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%88%D8%B3 %DA%A9%D8%A7%D8%B2%D8%A6%DB%8C
اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46

10.22059/jvr.2018.257509.2794

نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی


بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 43-52

10.22059/jvr.2017.61289

تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد