کلیدواژه‌ها = %D9%82%D8%B2%D9%84%E2%80%8C%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%86
اثر پروبیوتیک‌های درون‌زاد جدا شده از ماهی بر روی فاکتورهای بیوشیمیایی و آنزیم‌های کبدی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

دوره 76، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 22-30

10.22059/jvr.2020.296608.3018

تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد؛ احسان بدیعی؛ حسین مؤمنی؛ محمدرضا تابنده؛ سیده پروا موسوی خراسانی


تأثیر پربیوتیک سلماناکس بر رشد، فاکتورهای هماتولوژیکی و بیوشیمیایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 175-185

10.22059/jvr.2017.243481.2711

المیرا نعیمی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ حجت الله جعفریان؛ احسان احمدی فر


تأثیر دما بر کیفیت تخمک‌ها، پس از سیال شدن آن‌ها در محوطه» شکمی مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss‌)

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 263-268

محمدرضا احمدی احمدی؛ غلامرضا رفیعی؛ محمدرضا احمدی؛ باقر مجازی امیری؛ امیر سعید ویلکی