کلیدواژه‌ها = MBC
مطالعه اثر ضد باکتریایی ترکیب اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare) و سرخارگل (Echinaceae purpurea) روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 213-220

10.22059/jvr.2022.276558.2910

اشکان زرگر؛ مهرداد اردشیری؛ علیرضا خسروی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسام الدین اکبرین؛ مهران احمدپور؛ علی حدادی


بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191

10.22059/jvr.2020.286511.2954

آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین