@article { author = {شریفی, سید داود and شریعتمداری, فرید and فر, اکبر یعقوب and تشفام, مسعود}, title = {-}, journal = {Journal of Veterinary Research}, volume = {62}, number = {2}, pages = {-}, year = {2007}, publisher = {The University of Tehran Press}, issn = {2008-2525}, eissn = {2251-6190}, doi = {}, abstract = {Abstract: In this study, 480 on-day-old Arbor Acres broiler chicks were used in a 2*3 factorial arrangment with 2 levels of hull-less barley (0.30%)and 3 levels of enzyme (0.300 and 600g/ton), to investigate the effect of diets containing high soluble non-starch polysaccharides (NSPs) concentrations on morphological characteristics of small intestine and performance of broilers. Increasing in concentration of soluble NSPs significantly decreased feed intake and body weight gains of broilers,(p}, keywords = {non,starch polysaccharides,Intestinal morphology,broiler chick,enzyme.}, title_fa = {مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر صفات مورفولوژیک دستگاه گوارش ‌و عملکرد جوجه‌های گوشتی}, abstract_fa = {چکیده در این تحقیق تأثیر سطوح بالای پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی و خصوصیات مورفولوژیکی روده آنها در یک آزمایش فاکتوریل3*2با دوسطح جو بدون پوشینه(صفر و 30درصد)، سه سطح آنزیم(صفر، 300 و 600 گرم در تن) و با استفاده از 480 قطعه جوجه گوشتی از سویه آربورایکرز بررسی شد. افزایش غلظت پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای محلول در جیره میزان خوراک مصرفی و افزایش وزن جوجه‌ها(05/0‌p}, keywords_fa = {پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای,مورفولوژی روده,جوجه‌های گوشتی,آنزیم.}, url = {https://jvr.ut.ac.ir/article_18638.html}, eprint = {https://jvr.ut.ac.ir/article_18638_d3952b85dfe9e8b3b9c453532beb7208.pdf} }