%0 Journal Article %T مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند %J مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) %I دانشگاه تهران %Z 2008-2525 %A رکنی, دکترنوردهر %A مجاز, دکترمهران رضائی %A بکائی, دکتر سعید %D 2001 %\ 10/23/2001 %V 56 %N 3 %P - %! مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند %K اسید لاکتیک %K بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده %K زمان ماندگاری %R %X %U https://jvr.ut.ac.ir/article_16488_faa9b58100edac5bb105c6a130ebbd73.pdf