TY - JOUR ID - 18156 TI - بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری 3 n -‌و 6n -‌و ویتامین Eبر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس JO - مجله تحقیقات دامپزشکی (Journal of Veterinary Research) JA - JVR LA - fa SN - 2008-2525 AU - میدانی, ناصر AU - رحیمی, شعبان AU - داغی, علی اکبر قره AU - ترشیزی, محمدامیر کریمی AD - Y1 - 2007 PY - 2007 VL - 62 IS - 1 SP - EP - KW - باروری KW - اسپرم KW - دستکاری چربی KW - پراکسیداسیون چربی KW - ماکیان DO - N2 - به منظور مقایسه اثر اسیدهای چرب بلند زنجیر سری 3n -‌و 6 n- ‌و ویتامین E بر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس، روی خروس‌های مادر گوشتی انجام شد. جیره‌های آزمایشی دارای روغن ذرت یا روغن ماهی به تنهایی و یا همراه با ویتامین E بودند. روغن ماهی موجب افزایش 3n- 6 :22C و کاهش 6n-4 :22C در اسپرم خروس‌ها شد. میزان باروری در گروه‌های حاوی روغن ماهی به طور معنی‌داری(05/0 p UR - https://jvr.ut.ac.ir/article_18156.html L1 - https://jvr.ut.ac.ir/article_18156_b494022e12a99e41f493fd6ae099c8d9.pdf ER -