نویسنده = %DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%8C%20%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%20%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF
اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383

دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده