دوره و شماره: دوره 64، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 1-89 (257 مجله تحقیقات دامپزشکی) 
تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی

مجید علیپور اسکندانی؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ تقی زهرایی صالحی؛ سعید بکایی؛ نگین نوری


شناسایی اورنیتوباکتریوم رینو تراکئال به روش واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)‌

منصور بنانی؛ سیدعلی پوربخش؛ مه زاد ارمی؛ فرزان غلامین؛ مسعود فاتح منش


مطالعه اثر اسانس اوکالیپتوس (‌Eucalyptus globules) بر برخی فاکتورهای ایمنی ماهی کپور معمولی (‌Cyprinus carpio)

نجمه شیخ زاده؛ مهدی سلطانی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ علیرضا خسروی؛ هادی باقری؛ عزت اله فتحی؛ اشکان زرگر