کلیدواژه‌ها = ضریب تبدیل غذایی
تعداد مقالات: 5
1. اثر مکمل کروم متیونین بر شاخصه‌های هماتولوژی و پارامترهای کیفی گوشت بزغاله

دوره 69، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 291-299

10.22059/jvr.2014.51740

علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ منوچهر امینی


2. تاثیر استفاده از دیاتومیت و زئولیت طبیعی در جیره غذایی بر میزان بازده تولید و درصد رطوبت بستر در جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381

دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر اردلان تقدیری


3. مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، بهار 1381

دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی


4. مقایسه اثرات سطوح مختلف گیاه درمنه و یک داروی ضد کوکسیدی شیمیایی در کنترل کوکسیدیوز و بازدهی تولید در جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380

دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر صادق رهبری؛ دکتر مهرداد مدیرصانعی؛ دکتر رضا رحیمی؛ دکتر رضا عارف پژوهی


5. اثر برخی از آنتی بیوتیکها بر میزان بازدهی جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 1، تابستان 1380

دکتر بهرام شجاعدوست؛ دکتر محمدحسن بزرگمهری فرد؛ دکتر عبدالمحمد حسنی طباطبایی