موضوعات = بهداشت مواد غذایی
اثر مدل‌سازی‌هایTaqMan Real-time PCR برای اصالت‌سنجی برگرهای مرغ

دوره 80، شماره 3، مهر 1404، صفحه 149-160

10.22059/jvr.2025.384001.3462

نسرین کرمی؛ نایب علی رضوانی؛ میلاد روحی؛ صبا یاری؛ زهرا سرلک


مطالعه اثر ریزپوشانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG با زانتان و کیتوزان بر زنده‌مانی پروبیوتیک و خصوصیات حسی آب انبه

دوره 80، شماره 1، اسفند 1403، صفحه 1-13

10.22059/jvr.2024.371227.3415

نگین جعفری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ علی میثاقی؛ مرجان قاسملو؛ کیمیا جلالی؛ مهدیه شبانی زاده


بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 79، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 71-80

10.22059/jvr.2024.362969.3389

حسین آرش؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ آزاده سلیمی