نویسنده = آخوندزادهبستی، افشین
تعداد مقالات: 6
1. اثر استرس اسانس کاکوتی بر مقاومت به نمک صفراوی و pH اسیدی در سویهی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس جی‌جی

دوره 74، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 474-483

10.22059/jvr.2019.236679.2655

محبوبه باقری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ لادن منصوری نژند


2. مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 195-205

10.22059/jvr.2017.62639

نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


4. اثر اسانس سیر بر رشد باکتری اشرشیاکلی H7:O157 و تولید شیگاتوکسین

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 41-47

10.22059/jvr.2016.57399

مهدی طاهری؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ محمد حسین مدرسی؛ حسن گندمی؛ پریوش خسروی؛ فاضله طالبی؛ علی حشمتی


5. به کارگیری 3 روش متفاوت استخراج DNA برای آنالیز بقایای ژنومی DNA در روغن خام و تصفیه شده سویا

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 83-89

10.22059/jvr.2016.57403

غزال نعمتی؛ ابوالفضل کامکار؛ بریجیت اکرت؛ افشین آخوندزاده؛ نگین نوری؛ ایرج اشرافی؛ پرویز شایان


6. بررسی گونه‌های ویبریو‌ ‌در میگو‌های پرورشی (‌Paeneus indicus) و دریایی ‌(‌Paeneus semisulcatus) صید شده در استان بوشهر

دوره 62، شماره 3، پاییز 1386، صفحه 307-310

افشین آخوندزادهبستی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ علی میثاقی؛ مهدی سلطانی؛ حسین اسماعیلی