نویسنده = ���������� �������� ������������
تعداد مقالات: 5
2. اندازه گیری میزان باقیمانده نیتریت در انواع فرآورده های گوشتی عرضه شده در ایران به وسیله روش اسپکتروفتومتریک

دوره 59، شماره 2، مرداد 1383

دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر عبدالمجید چراغعلی؛ دکتر هدایت حسینی؛ دکتر مهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکایی؛ دکتر ایرج نوروزیان؛ دکتر عبدالحکیم عبداله زاده


3. اندازه گیری هیدروکسی پرولین به عنوان شاخص میزان کلاژن در فرآورده های گوشتی به روش کلریمتریک

دوره 57، شماره 2، مرداد 1381

دکتر ابوالفضل کامکار؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سعید بکائی؛ دکتر هدایت حسینی


4. بررسی شیوع ضایعات ضبط شده گوسفندان اعزامی به کشتارگاه لواسان

دوره 54، شماره 2، مرداد 1378

دکتر سعید بکایی؛ دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر سید حسین حسینی؛ دکتر زهرا حسینی نسب


5. بررسی هیستولوژیک وهیستومتریک کالباس های حرارت دیده

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1376

دکتر نوردهر رکنی؛ دکتر مریم رضائیان؛ دکتر ارمغان دیانی دردشتی