کلیدواژه‌ها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 17
3. مقایسه‌ی اثر باسیلوس‌های تجاری و بومی (Bacillus subtilis ، Bacillus licheniformis) بر برخی شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های سرمی بدن لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 74، شماره 1، بهار 1398، صفحه 84-92

10.22059/jvr.2017.221169.2543

داریوش عبداللهی آرپناهی؛ حجت الله جعفریان؛ مهدی سلطانی؛ مهسا نادری سامانی؛ احمد حسن پور فتاحی


4. بررسی تأثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس بولگاریکوس (Lactobacillus bulgaricus) ریزپوشانی شده با نانوذرات آلژینات/کیتوزان بر رشد و کارایی تغذیه در فیل ماهی جوان (Huso huso)

دوره 73، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 181-190

10.22059/jvr.2018.209113.2485

سید صمد حسینی؛ مجتبی علیشاهی؛ کورش امینی؛ محمدرضا عباسپور؛ مسعود قربانپور؛ تکاور محمدیان


5. بررسی اثر سطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیمهای گوارشی ماهی شیربت (Barbus grypus)

دوره 72، شماره 1، بهار 1396، صفحه 43-52

10.22059/jvr.2017.61289

تکاور محمدیان؛ مجتبی علیشاهی؛ محمد رضا تابنده؛ زینب دوس علی؛ عبدالحسین جانگران نژاد


12. تأثیر روش‌های مختلف تجویز پروبیوتیک در هچری بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 1، بهار 1389

علیرضا مقدم؛ محمد کریمی مقدم؛ شعبان رحیمی؛ محمد کریمی ترشیزی


13. مطالعه تاثیر برخی پروبیوتیک‌ها برروی‌اشریشیاکلی ‌ 7:H157O در شرایط رشد توامان در شیر

دوره 64، شماره 4، زمستان 1388

حمید میرزایی؛ محمد رضا نهایی؛ افشین جوادی؛ مهدی احمدی منش


14. تاثیر استفاده توام پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوز بر آلودگی تجربی کوکسیدیایی درجوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 1، بهار 1388

رامین نجفی؛ بهرام شجاعدوست؛ مهرداد مدیرصانعی؛ صادق رهبری؛ بهزاد منصوری


16. بررسی اثرات استفاده از سه نوع پروبیوتیک تجاری در جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 3، پاییز 1382

دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمدمهدی کیایی؛ دکتر سید مصطفی پیغمبری؛ دکتر گیتا امام


17. مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 2، تابستان 1382

دکتر شعبان رحیمی؛ احمد خاک سفیدی؛ دکتر طاهره موسوی