کلیدواژه‌ها = قزل آلای رنگین کمان
تعداد مقالات: 19
2. اثر جایگزینی روغن ماهی با روغن سویا یا کلزا بهمراه مکمل ال کارنیتین بر عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 74، شماره 1، بهار 1398، صفحه 117-126

10.22059/jvr.2019.216668.2522

سید محمد علی جلالی؛ مسیب کیانی؛ سید امیر حسین جلالی؛ جواد پوررضا


4. مطالعه آسیب شناسی تجربی یرسینیا راکری در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 1، بهار 1397، صفحه 1-8

10.22059/jvr.2017.118638.2252

علی طاهری میرقائد؛ مهدی سلطانی؛ شفیق شفیعی؛ سید سعید میرزرگر؛ سارا شکر پور


6. مطالعه تنوع ژنتیکی استرپتوکوکوس اینیایی عامل استرپتوکوکوزیس در مزارع قزل آلای رنگین کمان برخی از استانهای ایران

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 171-178

10.22059/jvr.2016.57914

مهدی سلطانی؛ اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ سعید میرزرگر؛ سمیرا محمدیان؛ پرویز شایان


7. ردیابی مولکولی ژن مقاوم به کینولونها (gyrA) درجدایههای باکتری یرسینیاراکری با آزمون PCR

دوره 71، شماره 1، بهار 1395، صفحه 49-55

10.22059/jvr.2016.57400

فیروز فدایی فرد؛ شاهین ناهید؛ منوچهر مومنی شهرکی


8. تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی اکسیدانی طی مراحل اول زندگی ماهیان قزل آلای رنگین‌کمان پرورش یافته در تراکم‌های مختلف

دوره 68، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 389-395

10.22059/jvr.2013.35963

سمیرا شریفی؛ امیر پرویز سلاطی؛ پیمان اسدیان؛ عین الله گرجی پور؛ حسین مرادیان


11. تأثیر نانو ذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 181-189

10.22059/jvr.2012.24705

محمدرضا کلباسی؛ اسماعیل عبداله زاده؛ حمید سالاری‌جو


13. مطالعه برخی پاسخهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) به برخی انتی ژنهای استرپتوکوکوس اینیایی

دوره 62، شماره 1، بهار 1386، صفحه 1-9

مهدی سلطانی؛ مجتبی علیشاهی؛ پروانه خضرائی نیا؛ محمد ربانی؛ امیر ستاری


16. مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380

دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر رضا امید بیگی؛ دکتر سهراب رضوانی؛ دکتر محمدرضا مهرابی؛ حسین چیت ساز


17. جایگزینی آرد ضایعات کشتارگاهی طیور به جای آرد ماهی در جیره غذایی مرحله پرواری ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380

دکتر محمود نفیسی بهابادی؛ دکتر همایون محمودزاده؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر محمدرضا احمدی


18. تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380

مهندس مرتضی علیزاده؛ دکتر محمدرضا احمدی؛ دکتر محسن فرخوی