درباره نشریه

مجلۀ تحقیقات دامپزشکی مجله ایست که در دانشکدۀ دامپزشکی دانشگاه تهران، به زبان فارسی و با خلاصه فارسی و انگلیسی منتشر می‌شود. این مجله مقالات علمی پژوهشی، گزارش موردی و مروری را در زمینۀ علوم دامپزشکی به چاپ می‌رساند و مفتخر است که اعلام دارد این کار با رعایت تمام موازین استاندارد نشر بین‌المللی انجام می‌شود. این مجله بصورت فصلی و سالانه در چهار نوبت انتشار می‌یابد. مقالات این مجله پس از آنکه از مراحل داوری دقیق عبور کردند، با رعایت موارد اخلاق در نشر بر روی سایت منتشر می‌شوند و به صورت رایگان در دسترس همگان قرار خواهند گرفت. این مجله از تمام عزیزانی که آن را همراهی می‌کنند سپاسگزار است و از داشتن همراهانی چون آن‌ها به خود می‎بالد.

• فلودیاگرام مراحل داوری و پذیرش مقاله در قسمت فرایند پذیرش مقالات شرح داده شده‌ است.
  • حقوق معنوی: کلیه حقوق معنوی اثر متعلق به نویسنده است؛
  •  این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار  (COPE) می‌باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.
  • نوع نشریه: نشریه علمی
  • نوع مقالات قابل انتشار: علمی-پژوهشی
  • توالی انتشار: فصلی
  • زبان: دو زبانه فارسی (چکیده و منابع مقالات انگلیسی)
  • متوسط زمان داوری مقالات:  9 هفته
  • سرقت ادبی: جهت پیشگیری از سرقت ادبی از نرم افزار همتاجو استفاده می‌شود.
  • دسترسی رایگان و آزاد به مقالات
  • چنانچه مقاله از حامی یا تأمین‌کننده اعتبار پژوهشی برخوردار باشد، درج آن در مقاله توسط نویسنده الزامی می‌باشد.
  • کشور محل انتشار: ایران
  • ناشر:  دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
  • حوزه  تخصصی: دامپزشکی
  • شروع انتشار: پاییز و زمستان 1316