نویسنده = نگین نوری
تعداد مقالات: 6
1. اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، بهار 1399، صفحه 38-46

10.22059/jvr.2018.257509.2794

نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی


2. مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 195-205

10.22059/jvr.2017.62639

نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


4. تاثیر اسانس آویشن شیرازی و درجه حرارت نگهداری بر باسیلوس سرئوس ATCC11778 در سوپ جو تجارتی

دوره 64، شماره 1، بهار 1388

مجید علیپور اسکندانی؛ علی میثاقی؛ افشین آخوندزاده بستی؛ تقی زهرایی صالحی؛ سعید بکایی؛ نگین نوری


5. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه نگهداری بر روی میزان رشد E.COLI 0157:H7 در همبرگر با استفاده از سیستم HURDLE TECHNOLOGY

دوره 63، شماره 3، پاییز 1387، صفحه 247-252

نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده؛ علی میثاقی؛ مجید علیپور اسکندانی؛ فهیمه توریان


6. تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی

دوره 63، شماره 2، تابستان 1387، صفحه 113-115

علیرضا صفاریان؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده بستی؛ علیرضا باهنر؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ نگین نوری