کلیدواژه‌ها = گل میخک
‌‌مقایسه تأثیر بیهوشی با ‌2CO، گل ‌میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio)‌

دوره 65، شماره 4، دی 1389

بهاره شعبانپور؛ زینب مولودی؛ سهراب معینی؛ علی شعبانی؛ محمد ایمانپور


مطالعه اثرات هوشبری اسانس و عصاره گل میخک در ماهی قزل آلای رنگین کمان تحت برخی شرایط کیفی آب

دوره 56، شماره 4، بهمن 1380

دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر رضا امید بیگی؛ دکتر سهراب رضوانی؛ دکتر محمدرضا مهرابی؛ حسین چیت ساز