کلیدواژه‌ها = کیفیت گوشت
تعداد مقالات: 3
1. ارزیابی برخی ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت کپور معمولی پرورش یافته در سیستم بیوفلاک

دوره 74، شماره 1، بهار 1398، صفحه 55-64

10.22059/jvr.2019.232280.2618

فریده بخشی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ رامین مناف فر؛ امیر توکمه چی؛ کاوه رحمانی


2. اثر مکمل کروم متیونین بر شاخصه‌های هماتولوژی و پارامترهای کیفی گوشت بزغاله

دوره 69، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 291-299

10.22059/jvr.2014.51740

علی امامی؛ مهدی گنج خانلو؛ ابوالفضل زالی؛ امیر اکبری افجانی؛ منوچهر امینی


3. ‌‌مقایسه تأثیر بیهوشی با ‌2CO، گل ‌میخک و کشتار خارج از آب بر کیفیت گوشت ماهی کپور معمولی ‌(Cyprinus carpio)‌

دوره 65، شماره 4، زمستان 1389

بهاره شعبانپور؛ زینب مولودی؛ سهراب معینی؛ علی شعبانی؛ محمد ایمانپور