نویسنده = دکتر محسن فرخوی
تعداد مقالات: 4
1. تاثیر استفاده از دیاتومیت و زئولیت طبیعی در جیره غذایی بر میزان بازده تولید و درصد رطوبت بستر در جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 2، تابستان 1381

دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر اردلان تقدیری


2. مقایسه اثر افزودن آنتی بیوتیک و پروبوتیک به عنوان محرک رشد به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی

دوره 57، شماره 1، بهار 1381

دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر محسن فرخوی


3. ارزیابی جایگزینی سطوح مختلف پودر ماهی و کنجاله سویا با پروتئین حاصل از مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 56، شماره 4، زمستان 1380

دکتر سید محمد مهدی کیایی؛ دکتر مهرداد مدیر صانعی؛ دکتر محسن فرخوی؛ دکتر غلامحسین حبیبی


4. تأثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر رشد و ترکیب لاشه قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور

دوره 56، شماره 2، تابستان 1380

مهندس مرتضی علیزاده؛ دکتر محمدرضا احمدی؛ دکتر محسن فرخوی