کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA %D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C %D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C
اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128

10.22059/jvr.2018.206252.2469

داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی


تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 233-240

10.22059/jvr.2013.35027

اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت