نویسنده = %D8%A7%D8%A8%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%81%D8%B6%D9%84 %DA%A9%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1
مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290

10.22059/jvr.2014.51739

علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد


سنجش حضور آفلاتوکسین ‌1M در نمونه‌های آغوز گاوی خشک شده با لیوفیلیزاسیون و اسپری دراینگ

دوره 65، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 47-50

ابوالفضل کامکار؛ محمد ربانی؛ اشکان جبلی جوان؛ محمد رضا مخبر دزفولی؛ فریدون رضازاده