کلیدواژه‌ها = %D9%82%D8%B2%D9%84%D8%A2%D9%84%D8%A7%DB%8C %D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86 %DA%A9%D9%85%D8%A7%D9%86
تأثیر عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی شاخصهای رشد، خون، بیوشیمی و ایمنی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تیر 1397، صفحه 155-163

10.22059/jvr.2018.129805.2337

رضا اکرمی؛ زید احمدی؛ مهشید شاملوفر؛ فرزانه حبیبی نوده؛ فاطمه صادقی اصل؛ نازنین زرینی؛ حسین چیت ساز