کلیدواژه‌ها = سالمونلا انتریتیدیس
تعیین حداقل غلظت مهار‌کنندگی (MIC) روغن‌های اسانس آویشن بر ضد سالمونلا انتریتیدیس و ارزیابی اثر غلظت تحت مهاری آن بر میزان تهاجم باکتری در جوجه‌های گوشتی: مطالعه تجربی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 آذر 1403

10.22059/jvr.2023.362598.3368

فائزه رحیمی پیرمحله؛ محمد حسن زاده؛ سارا میرزائی؛ رامک یحیی رعیت؛ جمشید رزم یار


بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191

10.22059/jvr.2020.286511.2954

آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین


جستجوی سرولوژیکی عفونت به سالمونلا انتریتیدیس در گله‌های طیور صنعتی ایران

دوره 64، شماره 2، تیر 1388

رامین اکبریان؛ سید مصطفی پیغمبری؛ عباس برین