دوره و شماره: دوره 77، شماره 3، مهر 1401 

بهداشت مواد غذایی

تأثیر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر میزان مهار رشد آسپرژیلوس فلاووس در پنیر سفید ایرانی و ارزیابی خواص حسی آن

صفحه 145-153

10.22059/jvr.2022.337641.3231

مهدیه رئوفی اصل صوفیانی؛ نگین نوری؛ افشین آخوندزاده بستی؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ حامد اهری؛ محمد رضا خانی


علوم پایه (بیوشیمی، آناتومی، جنین، بافت شناسی و فیزیولوژی)

بررسی اثر کمپلکس وانادیوم-روی بر تغییرات ساختار هیستولوژیک و استریولوژیک، آنزیم‌های عملکردی و شاخص‌های استرس اکسیداتیو بافت کبد در موش‌های صحرایی نر بالغ مبتلا به دیابت نوع 2

صفحه 177-186

10.22059/jvr.2022.325647.3167

محسن سلطانپور؛ سید مهدی بانان خجسته؛ غلامرضا حمیدیان؛ شیرزاد نهالی؛ حسن مروتی


میکروبشناسی و ایمنی شناسی

ارزیابی تنوع ژنتیکی در جوجه‌گوشتی نژاد راس 308 با استفاده از نشانگر ریزماهواره LEI0258

صفحه 187-195

10.22059/jvr.2022.326479.3173

افرا وطنخواه؛ غلامرضا نیکبخت بروجنی؛ عاطفه اسماعیل نژاد؛ پریسا میرزایی