دوره و شماره: دوره 79، شماره 2، خرداد 1403 

بهداشت مواد غذایی

بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

صفحه 71-80

10.22059/jvr.2024.362969.3389

حسین آرش؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ آزاده سلیمی


میکروبشناسی و ایمنی شناسی

مقایسه خواص ضد‌قارچی کارواکرول و نانوکارواکرول حاصل از اسانس مرزنجوش علیه قارچ آسپرژیلوس پارازیتیکوس

صفحه 91-99

10.22059/jvr.2023.361055.3361

سارا محمدنژاد؛ دنیا نیک آیین؛ علیرضا خسروی؛ عقیل شریف زاده؛ جواد ملکوتی خواه